Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

Välkommen till din expert på badrumsrenovering i Enköping! Vi hjälper privatpersoner och företag med badrumsrenoveringar i hela Uppsala län. Vi har lång erfarenhet och stor kunnighet inom badrum och våtrumsrenoveringar. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med resultatet. När du lämnar din badrumsrenovering i våra händer, kan du räkna med att du får ett väl utfört arbete utan dolda kostnader. Vi arbetar alltid med produkter av  högsta kvalitet och sköter hela processen från order, inköp, leverans och montering till  slutbesiktning. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i alla delar av processen med din badrumsrenovering. Vi kvalitetssäkrar alla delar i projektet och ser till att du kan inviga ditt nya badrum så snart som möjligt. 


Förverkliga ditt drömbadrum genom badrumsrenovering 

Har du en tydlig bild av hur du vill renovera ditt badrum, eller behöver du kanske hjälp med idéer och råd? Oavsett hur långt du har kommit med dina planer är du varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera dina idéer kring badrumsrenoveringen. Våra hantverkare har hög kompetens och lång erfarenhet inom badrumsrenoveringar. Vi guidar dig igenom allt från materialval till belysning och har koll på vilka förändringar som är möjliga att göra efter just ditt badrums förutsättningar. 


Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig att skapa ditt drömbadrum!


Fler tjänster vi utför

Planerar du för badrumsrenovering i Enköping? Kontakta oss!

Vi på NS Badrumsrenovering erbjuder en kostnadsfri rådgivning i hemmet för att få en tydlig bild av dina önskemål och krav inför din badrumsrenovering. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig inom kort.