Bygga nytt badrum - guide från professionellt badrumsföretag i Enköping

Badrummet är för många ett av de viktigaste rummen i hemmet. Det är här vi gör oss i ordning på morgonen och där vi slappnar av efter en lång dag på jobbet. För många är det en dröm att bygga sitt eget badrum och få det exakt så som man vill ha det. Vi kan hjälpa dig skapa ett funktionellt och praktiskt badrum som är anpassat efter dina behov och önskemål. Vi ser också till att allt blir korrekt utfört, något som är extra viktigt i våtutrymmen. Kontakta oss via formuläret på hemsidan om du vill veta mer.

  • Gör en lista på dina behov och önskemål
  • Elinstallationer ska alltid göras av en professionell hantverkare i våtutrymmen


Föreställ dig slutresultatet - från första början

Det första du bör göra om du vill bygga ett badrum är att skapa en klar bild om hur det ska se ut. Tänk inte bara på utseende utan också funktionalitet. Vart ska eventuella eluttag sitta? Ska det finnas både dusch och bad? Är det nödvändigt med två handfat? Om du är osäker finns det massor av härlig inspiration på nätet. Vi gör allt vi kan för att slutresultatet kommer så nära din vision som möjligt. Även om du endast anlitar oss för vissa delar av renoveringen, till exempel att kakla om badrummet, kommer vi erbjuda samma personliga service.

Kärrbäck Service & Entreprenad i Enköping är det perfekta bollplanket

Om du inte har en tydlig bild om hur ditt badrum ska se ut kan våra kunniga medarbetare hjälpa dig med den biten. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum i Enköping och kan komma med tips och råd anpassade efter just din familj. Vi tar hänsyn till hur många som bor i hushållet, storleken på badrummet och nuvarande skick, bara för att nämna några punkter. Du kan även ta hjälp av oss om du ska bygga ett nytt hus från grunden och behöver någon som kan bygga ett helt nytt badrum.

Nära kundkontakt från ritning till färdigt resultat

En badrumsrenovering är ett fortlöpande arbete och hos oss kan du känna dig trygg med att du är involverad hela vägen. Från den första ritningen tills du tar första steget in i ditt nyrenoverade badrum håller vi dig uppdaterad om allt som händer. Om du kommer på nya idéer längst vägen kan du självfallet bolla dem med oss. 

För dig som kund är det alltid enklast om du endast behöver hålla kontakten med en hantverkare och inte flera olika företag. Vi har goda kontakter inom branschen och kan erbjuda en helhetslösning där vi sköter allt rörande din badrumsrenovering. 

Skriv in till oss för kostnadsfri offert

Innan vi sätter igång får du en överblick av kostnaderna så du slipper obehagliga överraskningar längst vägen. Innan du väljer att anlita oss är du välkommen att be om en kostnadsfri offert för att få ett hum om vad renoveringen kommer kosta. Använd formulären här på hemsidan så återkommer vi så snart som möjligt.

Glöm inte utnyttja ROT-avdraget

Om du bor i villa eller lägenhet kan du vara berättigad till ROT-avdrag vilket innebär att du kan dra av upp till 30 % av arbetskostnaderna. Det är ingenting du själv behöver tänka på utan du kommer presenteras det korrekta beloppet på slutfakturan. Vi sköter kontakten med Skatteverket och ser till att allt presenteras korrekt. Du behöver endast dubbelkolla nästa års deklaration och se så att summan stämmer. Genom ROT-avdraget så blir din badrumsrenovering i Enköping mer prisvärd och inte alls så dyr som du först kanske trodde. Vi guidar dig gärna rätt.

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.