Kakelrenovering

Kakelrenovering

Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med badrumsrenoveringar i Enköping - inklusive kakelrenovering med omnejd. När du väljer oss kan du räkna med att du får ett väl utfört arbete utan dolda kostnader. Vi arbetar oavkortat med produkter av högsta kvalitet och har koll på de bäst lämpade lösningarna för att du ska få ett välfungerande, snyggt och fräscht badrum som du kan förlita dig på långt in i framtiden. Med ett öga för detaljer ser vi till att slutresultatet överträffar dina förväntningar.  


Ge ditt badrum ett lyft med kakelrenovering 

Har du bestämt dig för att kakla om i ditt badrum? Grattis till ett bra val! Kakel är plattor av naturmaterialet keramik och lämpar sig utmärkt för badrumsmiljöer eftersom de ger ett snyggt och tidlöst intryck. Dessutom är kakel ett underhållsfritt material då det inte behöver efterbehandlas med polish eller liknande. Det finns en uppsjö av olika utseenden och format på kakel, så oavsett vilken stil du vill ha i ditt badrum finns det garanterat en variant för dig. Våra erfarna hantverkare guidar dig genom kakeldjungeln och hjälper dig gärna med allt från färgval till storlek på kakelplattorna och beräknar självklart även den mängd kakel som behövs till ditt badrum. Med dina önskemål i fokus finns vi vid din sida i hela processen från order till montering av kaklet samt slutbesiktning.  


Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för att komma igång med din kakelrenovering!


Fler tjänster vi utför

Planerar du för badrumsrenovering i Enköping? Kontakta oss!

Vi på NS Badrumsrenovering erbjuder en kostnadsfri rådgivning i hemmet för att få en tydlig bild av dina önskemål och krav inför din badrumsrenovering. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig inom kort.